Wij kijken terug op een zeer succesvolle Knowledge Table Internet of Things en Blockchain van afgelopen ochtend. Zonder jouw volledig verzorgde en uiterst professionele seminar over Internet of Things was dit succes nooit geëvenaard. Daarnaast wens ik hierbij jou te complimenteren met de fantastische interactie met het publiek en het enthousiasme die jij binnen de groep teweeg brengt.

Merlin Melles - Founders Carbon Network (fCN)

Een enthousiaste presentatie of Inspiratie sessie over de onbeperkte mogelijkheden van de


Drivers van Digital Transformation


Wil je een grote groep enthousiasmeren voor Digital Transformation en de onbeperkte mogelijkheden daarvan? De Drivers, technieken en nieuwe businesmodellen. Succesvolle inspirerende praktijkvoorbeelden.

Boek dan Marco Heida voor je klanten event,

 personeelsbijeenkomst of congres.

Marco Heida

Oprichter van Digital Transformation Nederland en Qings


Marco Heida is ondernemer en Digital enthousiasteling: een executive met meer dan 20 jaar ervaring in de tech industrie, strategisch adviseur, consultant en business developer voor tech gedreven oplossingen, business modellen en go-to-market projecten. 

Al in 2001 was Marco betrokken bij één van de grootste IoT projecten in Nederland. Namelijk vanuit KPN voor ProRail het spoorwegennet GSM dekkend maken voor een veiligheidssysteem en extra dienstverlening aan reizigers.

Sindsdien heeft hij het niet meer los gelaten. 

Door de combinatie van klantprojecten, het platform met kennisbank en de Masterclasses is hij één van de meest zichtbare en actieve Digital professionals in Nederland.


Als auteur van Waardecreatie met het Internet of Things ondersteunt hij zijn lezingen.   

Hoe pak je een IoT project aan. Vanuit die basisvraag analyseert Marco dagelijks de markt voor zijn relaties en deelde hij zijn ervaringen met de deelnemers. Of dit nu ging over de opzet van het LoRa project of andere disruptive projecten. Zijn unieke ervaringen en aanpak van IoT- plannen en businessmodellen, gaf het publiek een steuntje in de rug.

The DataCenter Group

Voorbeelden van KeyNotes of Inspiratiesessies

Drivers of Digital Transformation

De nieuwste keynote van 2023: wat zijn de drivers van Digital Transformation en waar ligt de toegevoegde waarde voor organisaties: efficiency, nieuwe businessmodellen en customer focus.


             Internet of Things - Blockchain - Artificial Intelligence - IT Security - Cloud

Nieuwe Businessmodellen op basis van IoT

De outcome economy, welke nieuwe businessmodellen zijn er allemaal mogelijk. In navolging van Netflix, Uber, AirBNB, wat zijn de mogelijkheden als je IoT inzet? Modellen en succesvolle praktijkvoorbeelden.

Waardecreatie met het Internet of Things

Een korte introductie in IoT en vooral wat je er mee kunt. High Level wordt de IoT keten uitgelegd en vervolgens zal ik ingaan op de toegevoegde waarde van IoT: efficiency en nieuwe businessmodellen. Ondersteund door inspirerende voorbeelden.

IoT Sales

Voor sales teams kan het verkopen van IoT een flinke uitdaging zijn. Je hebt andere contacten nodig bij de klant en een brede IoT kennis om het gesprek aan te gaan ook buiten je eigen portfolio.

IoT Inspiration boost

Speciaal voor organisaties welke denken iets met IoT te willen doen maar niet weten Hoe of Wat. In 2,5 uur zorg ik voor een boost van kennis, inspiratie en IoT energie in je (directie) team. We eindigen met een brainstorm voor concrete kansen.

Smart City - Smart Health - Smart Industry - Smart Home - Smart .. - Security

Afhankelijk van jouw wensen kan een sessie geheel op maat worden gemaakt. Gericht op een specifieke branche, klantgroep, oplossing of juist onderwerp, zoals Circulaire economie, IoT Platformen, etc...