(online) Masterclass: Internet of Things 

Efficienter werken met gebruik van IoT

Nieuwe businessmodellen ontwikkelen?

"Hier heb ik wat aan. Ben er gelijk mee aan de slag gegaan in onze organisatie"

"Een gedegen Masterclass op basis van actuele praktijkervaring!"

Direct de Masterclass boeken

 • Na afloop van de Masterclass Internet of Things heb je een totaalbeeld van wat IoT is, wat je ermee kunt en hoe je een IoT project aanpakt. Je krijgt voldoende ondersteunend materiaal om zelf IoT te positioneren in je eigen organisatie en/of bij je klanten. De training is niet technisch maar geeft wel een goed totaalbeeld van de onderliggende technieken. Na het volgen van deze training kun je zelf nieuwe businessmodellen identificeren voor je eigen organisatie. Je bent je bewust van (beveiligings) risico’s, allemaal gebaseerd op onze dagelijkse ervaring bij klanten, nationale en internationale A-merken.

  We behandelen de volgende onderwerpen, 

  welke continue worden geillustreerd met actuele praktijkvoorbeelden.

  Wat is IoT?

  • Historie
  • Waarom is IoT nu HOT?
  • IoT keten overzicht


  Sensoren

  • Wat kun je allemaal meten?
  • Met welke intervallen?


  Welke IoT netwerken zijn er?

  • LPWAN (Lora, Sigfox, NB IOT), GSM (2G, 3G, 4G), Bluetooth, Zigbee, etc.
  • Kenmerken en voorbeelden.
  • Waarvoor gebruik je welk netwerk?


  Platformen

  • Welke platformen zijn er?
  • Waar moet je rekening mee houden bij de selectie van een platform?

  Big Data

  • Analyse
  • Smart Data


  Beveiliging & Privacy

  • Security in een connected wereld
  • Risico’s en aandachtspunten
  • IoT beveiliging toepassen


  Beveiliging & Privacy

  • Risico’s en aandachtspunten
  • IoT beveiliging toepassen


  Nieuwe businessmodellen op basis van IoT

  • Stappenplan


  Hoe pak je een IoT project aan?

  • Aan de slag met IoT
  35+

  Online Modules

  Al 30 

  Tevreden klanten

  3

  Top Experts

  € 999,00

  Trainingswaarde

  Marco Heida

  Marco Heida: Internet of Things expert

  Alweer vele jaren geleden was Marco betrokken bij één van de grootste IoT projecten in Nederland. Namelijk het spoorwegennet GSM dekkend maken voor een veiligheidssysteem en extra dienstverlening aan reizigers. Als ervaren Telecom consultant op het gebied van Strategie, Scenario-bepaling, Inkoop en implementatie is hij zich gaan specialiseren in de mogelijkheden van IoT. Juist vanuit die verdieping en actuele praktijkervaring van de DigiGurus (het internationale netwerk waar Marco onderdeel van is), geeft de Masterclass een compleet en reeel beeld van de onbeperkte mogelijkheden van Internet of Things.

  € 499,-

  € 236,55

  Online Masterclass IoT

  Boek de Masterclass Internet of Things direct voor slechts 236,55 EURO! Gebruik daarvoor de code 2019IOTNL#1 en ga via onderstaande link naar onze online DigiMaster Academy en schrijf je direct in voor de Masterclass.


  Je code vul je in bij "Add Coupon" en maximale korting wordt gelijk verwerkt!

  • meer dan 35 modules;
  • ruim 4 uur online training;
  • van ervaren experts;

  Betaling via Creditcard. Voor betaling achteraf op factuur stuur ons dan even een bericht dan regelen we dat direct voor je. 

 • Deelnemer van Telecombedrijf:

  Marco heeft echt veel kennis van Iot en kan dit met veel passie overbrengen op de deelnemers. 


  Hij weet waarover hij praat. Nog belangrijker is dat hij heel goed kan vertellen hoe IoT toegepast kan worden in diverse branches met als doel om de operationele kosten omlaag te brengen door efficiëntere processen en nieuwe businesmodellen. 


  Het grote voordeel is dat Marco dit vanuit een neutrale positie kan vertellen zodat je niet gelijk in oplossingen en producten van leveranciers verzeilt raakt. 

  Deelnemer vanuit Vastgoed branche:

  Dank aan Marco van Iot Nederland die thema op zakelijke, nuchtere maar ook aanstekelijke wijze brengt. 


  De Masterclass van Iot Nederland heeft mij in een kort bestek en met een goede balans qua diepgang geholpen om de principes van Iot beter te doorgronden. 


  Je moet gewoon “the first step nemen” en aan het experimenteren gaan. De masterclass heeft m’n enthousiasme en nieuwsgierigheid verder aangewakkerd. 

  Marco's achtergelaten indruk op een klant-event

  Hoe pak je een IoT project aan. Vanuit die basisvraag analyseert Marco dagelijks de markt voor zijn relaties en deelde hij zijn ervaringen met de deelnemers. 


  Of dit nu ging over de opzet van het LoRa project of andere disruptive projecten: security en privacy zijn in het geding, zo liet Heida de zaal weten. Wees alert was de onderstroom in zijn betoog. 


  Zijn unieke ervaringen en aanpak van IoT- plannen en businessmodellen, gaf het publiek een steuntje in de rug.

  Voor wie is deze Masterclass?

  Managers / leidinggevenden, Directies, Accountmanagers, Professionals in organisaties en (externe) adviseurs die een goed beeld willen vormen van IoT om dat actief mee te nemen in hun dagelijkse werk. 


  Zo de basis leggen om nieuwe businessmodellen te ontdekken en een professionele gesprekspartner te zijn voor partners, collega's en uiteraard klanten.

  Trainingsmethode

  Het is mogelijk om online de masterclasses te volgen vanuit onze DigiMaster Academy. Schrijf je in voor onze updates en je ontvangt ook direct bericht als we nieuwe Masterclasses toevoegen. De Masterclass Blockchain verschijnt binnenkort!

  De Masterclass is ook op locatie te verzorgen. Voor inspiratie met directie, training van sales, eventueel uitgebreid met een brainstorm naar kansen... Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

  Planning

  De Masterclasses worden digitaal aangeboden, in een video formaat waarin ik de training geef en het materiaal toelicht. We hebben alle Masterclasses en slides opgenomen, zodat je de Masterclass kan volgen wanneer het jou past. Het maakt dan niet uit of je op kantoor, thuis, in de trein of zelfs in een vliegtuig zit. Alle Masterclasses bestaan uit meerdere modules en worden in de toekomst ondersteund door oefeningen en interactie met mij of een andere specialist. Selecteer je Masterclass, Betaal veilig en start je Masterclass.

  We zijn er van overtuigd dat we high quality Masterclasses aanbieden met impact voor jou en je organisatie. Daarom bieden we een 30 dagen geld terug garantie.

  € 499,-

  € 236,55

  Online Masterclass IoT

  Boek de Masterclass Internet of Things direct voor slechts 236,55 EURO! Gebruik daarvoor de code 2019IOTNL#1 en ga via onderstaande link naar onze online DigiMaster Academy en schrijf je direct in voor de Masterclass.


  Je code vul je in bij "Add Coupon" en maximale korting wordt gelijk verwerkt!

  • meer dan 35 modules;
  • ruim 4 uur online training;
  • van ervaren experts;

  Betaling via Creditcard. Voor betaling achteraf op factuur stuur ons dan even een bericht dan regelen we dat direct voor je.